cratitacratita

cum sa fii super chef cind nu ai habar sa gatesti

am descoperit marea smekerie pentru cum sa fii un super chef cind nu ai habar sa gatesti.

adio Copolovici, adio Hadean, adio.

Irina Mihalcea mi-a vindut un pont la telefon putin mai devreme (sunt o doamna il spun tuturor ) despre cum sa am super mincare acasa, cind vin musafirii si sa para ca eu am pregatit tot.

exista un site (pomello.ro) pe care poti sa comanzi ce ai fi vrut tu sa gatesti si ei ti le aduc cu tot cu oale si tavi.

am vizualizat instant cum vin musafirii, ii si plimb prin bucataria in care miroase de ti se face foame instant, dar nu e niciun vas murdar, totul e impecabil. apoi ii invit la masa si, la complimentele lor despre delicatesele servite, zimbesc timida ca si cum “asta e… asa stiu eu sa gatesc” 🙂

P.S. ca sa stabilim adevarul istoric – eu gatesc dupa urmatoarele criterii: sa se pregateasca in maxim 30 de min si sa nu murdaresc multe vase in timpul procesului… si chiar si asa, gatesc rar.

***

sa nu va aud ca e vreun post platit… a fost o conversatie intre fete din care am aflat asta si mi se pare f tare:)

10 Comments Published

13 years ago / Reply

A aparut acum vreo 3-4 ani firma asta. M-a tentat de multe ori sa fac uz de abilitatile lor culinare dar pana acum nu am reusit. Chiar sunt curioasa cum gatesc 🙂

13 years ago / Reply

te voi anunta eu curind intr-un mail privat… ca nu pot pune pe blog: afla si musafirii secretul:)

13 years ago / Reply

fara sa intentionez sa supar pe cineva trebuie sa spun ca din punctul meu de vedere(eu, care gatesc relativ frecvent) ar fi fost o afacere minunata daca nu ar fi existat preturile astronomice(la unele produse cel putin) si nu se justifica diferenta dintre pretul de cost si cel final. Adica sa dai pe o portie de conopida gratinata 21 lei(e doar conopida pana la urma!), pe niste banale clatite 60 lei(probabil ca-s 2 de portie deci 12 buc), nu-i mai simplu sa iesiti undeva? Adica.. preturile-s aceleasi si macar mai luati si o gura de aer proaspat.

13 years ago / Reply

pai nu e pt cind vrei sa iesi, ci cind nu ai incotro si tre sa para ca gatesti acasa:)))
io la asta m-am gindit

13 years ago / Reply

pai da, doar ca atunci cand gatesti acasa te costa pe sfert(sau jumatate) decat ai plati la restaurant.

13 years ago / Reply

si in plus gatitul acasa poate fi atat de distractiv! poti gati impreuna cu invitatii tai(chesti simple, fireste), puteti decora impreuna sau.. ma rog. Ideea e ca afacerea din subiectul postului tau e interesanta doar ca ar trebui sa lase preturile un pic mai jos.

13 years ago /

ei, pot:)) n-ai vazut ce criterii alese am pt a “gati”?!:)))))

13 years ago / Reply

urmareste-o pe mazi, ea intotdeauna are retete f misto si simplu de pregatit. Crede-ma ca poti! Si e distractiv, reconfortant si in plus vei obtine si laude meritate.

13 years ago / Reply

Poti sa faci un eveniment de cooking la tine – toata lumea invadeaza bucataria si fiecare invata cate o reteta noua la final de masa.

13 years ago / Reply

Stiam si eu de firma asta de catering (asta e pana la urma) si sunt ok. Cunosc pe cineva care apeleaza ocazional la serviciile lor (la zile de nastere sau diferite ocazii la care participa multi oameni si ar insemna sa petreci cateva ore bune in bucatarie). Tipa respectiva gateste ocazional, insa nu ii place sa faca 4-5 feluri de mancare odata sau sa stea nu stiu cate ore gatind. Plus ca e destul de ocupata, deci inteleg de ce apeleaza la serviciile celor de la pomello.ro

Leave a Comment


three + = 12


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!